IZGLEDA KAO AVION, ALI JE I DALJE NEVINA: Čuvena atletičarka je VRH riba, ali i dalje VAPI za pravim muškarcem!
Lolo Džons, Foto: Printscreen Instagram

bomba

IZGLEDA KAO AVION, ALI JE I DALJE NEVINA: Čuvena atletičarka je VRH riba, ali i dalje VAPI za pravim muškarcem!

Hoće li se on pojaviti

Objavljeno: 18:28h

Lepa, zgodna i uspešna, a devica, Lolo Džons otvorila dušu o svom ljubavnom životu i otkrila na šta je sve spremna u emotivnom odnosu

Ona je sportistkinja o kojoj će se, u godini Olimpijskih igara, sigurno dosta pisati, ali iako je na stazama efikasna i uspešna, velika atletska zvezda trčanja kratkih deonica preko prepona Lolo Džons ima drugačiju priču u svom privatnom životu.

Naime, ova dama nikako da pronaće taliju u svom ljubavnom životu, kao što je to uspela na profesionalnom planu. Pa je tako ona ne samo da nema partnera, nego je i dalje devica, a o tome je više puta govorila javno.

Lolo Džons
foto: Profimedia

Sada već na pragu 42. godine, nikako nije našla onog pravog:

- Neki ne razumeju da sam i dalje sama, ljudi to ne mogu shvatiti - rekla je Lolo, spominjući i da se često susreće sa napadima:

- Mnogi misle da sam čudna, govore u stilu, ‘s njom možda nešto nije u redu’. Ili su zbunjeni i pitaju se zašto ne mogu da nađem muškarca.

Ona kaže da su brojni problemi u pitanju, od verskih stavova koje ima do njenoj strastvenoj predanosti poslu. Međutim istakla je da su se problemi da nađe partnera dodatno povećali za vreme izolacije zbog koronavirusa.

- Svi smo mesecima bili zatvoreni, nije bilo lako naći nekoga - opisala je, dodajući da su mnogi bili okrenuti mobilnim aplikacijama za izlaske, ali ona smatra da to nije pravi život u kojem se nalazi srodna duša ili partner za odlazak u krevet.

Nije joj lako biti sama na pragu proslave 42. rođendana, zbog čega je i zamrzla jajne ćelije kako bi zadržala opcije za potomstvo jednog dana.

- Neću lagati. Teško je. Sve je teže zbog toga što još nemam onog pravog jer što si stariji bude tako, posebno za ženu u godinama u kojima se rađa. To je jako teško - opisala je atletičarka.

Velika zviezda atletskih staza dodala je i da zbog godina neki na nju gledaju kao na prabaku jer se s 40 godina već tako gleda na žene, ipak, ona ne odustaje. Još uvek se nada da će naći muškarca s kojim će u brak i u krevet…

Bonus video:

00:11

Snežana Borjan uživala na Maldivima, pa sve nazdravila šampanjcem

(Espreso/Stil Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.